Sloopwerkzaamheden

Van Eijck Grond, Groen en Infra is ook inzetbaar als dienstverlener voor sloopwerkzaamheden. Of het nu gaat om stallen, bedrijfspanden of woningen; Van Eijck Grond, Groen en Infra kan u te allen tijde van dienst zijn. Om deze sloopwerkzaamheden te verrichten beschikken wij over een uitgebreid en professioneel machinepark met daarbinnen diverse soorten kranen, loaders en transportmiddelen. Hierdoor kunnen alle sloopprojecten, van groot tot klein, op een correcte en projectspecifieke wijze uitgevoerd worden.

Wij beschikken over de juiste kennis en professioneel materieel om sloopwerkzaamheden snel en vakkundig uit te voeren, natuurlijk altijd rekening houdend met de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Van Eijck Grond, Groen en Infra streeft ernaar om de vrijgekomen materialen op een zo duurzaam mogelijke manier te verwerken en/of af te voeren naar een erkende verwerker. Diverse afvalstromen zoals hout en puin worden al aan de bron gescheiden. Door deze duurzame manier van werken kan een groot deel van de vrijgekomen materialen op een verantwoorde manier worden gerecycled.

Alvorens de sloopwerkzaamheden gaan starten wordt er een uitgebreide inventarisatie gedaan. Op basis van deze inventarisatie wordt er een stappenplan opgesteld en worden de machines zo efficiënt mogelijk ingezet. Daarnaast worden de aan- en afvoerroutes zorgvuldig bepaald waardoor de overlast door transportbewegingen tot een minimum kan worden beperkt.

Wij kunnen het complete traject van A tot Z voor u verzorgen. Het gesorteerde afval kan namelijk middels eigen transport en containers worden getransporteerd naar diverse verwerkers of een stortplaats. Bij grotere sloopwerkzaamheden bestaat ook de mogelijkheid om het puin ter plaatse onder certificaat te breken, zodat het gebroken puin voor diverse doeleinden kan worden hergebruikt.

De combinatie van modern materieel, vakbekwaam personeel en de juiste kennis en ervaring maakt Van Eijck tot de perfecte partner voor al uw sloopwerkzaamheden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.