Bemesten

Voor het bemesten van uw bouw- en grasland beschikken wij over diverse machines.  Zo hebben we binnen ons machinepark een Verveat 5 wieler inclusief GPS met bouwland injecteur, zodenbemester of schijveneg. Een extra optie welke wij in kunnen zetten is een NIR sensor waarbij de mest in de juiste hoeveelheden plaatsspecifiek kan worden toegediend. Daarnaast hebben we meerdere getrokken tanken zowel 2- als 3-assers welke voorzien zijn van bandendruk wisselsysteem, schuif-as, GPS en weeg- en monsterkabinet voor zowel Nederland als België.

Buiten dierlijke meststoffen kunnen we ook kalk- en kunstmeststoffen verspreiden. Dit doen wij op basis van GPS om overlap te voorkomen. We beschikken over een depot met (natte) kalk, met of zonder magnesium, en zijn in de mogelijkheid diverse soorten kunstmeststoffen te verspreiden met onze kunstmeststrooier.

Voor een evenwichtige bodemstructuur leveren en verspreiden wij tevens kwalitatieve Betacal Flow. De producent van dit product is de Suikerunie. Klik hier voor meer informatie! 

Video’s