Mestdistributie

Van Eijck is al vele jaren actief in de mestdistributie op lange en korte afstand. Ook in deze sector hebben we ons als betrouwbaar bedrijf geprofileerd met een goede klantenkring van producenten en afnemers. Op dit gebied kunnen we voor u de volgende werkzaamheden verrichten:

  • Het afvoeren en leveren van diverse vaste en vloeibare dierlijke meststoffen
  • Het uitrijden van vaste en vloeibare mest op bouwland en/of grasland
  • Het bieden van opslagmogelijkheden
  • Het verzorgen van verwerkingsrechten

Om deze werkzaamheden te kunnen verrichten beschikken we over diverse tankopleggers en uitrijvoertuigen voorzien van gekeurde weeg-, monstername-, en AGR / GPS apparatuur. Wij zijn u ook graag van dienst bij het leveren van mest in akkerbouwgebieden. Hiervoor hebben wij een intensieve samenwerking met Richard van der Baan B.V.  Deze ervaren partner is werkzaam in het afzetgebied en onderhoudt hoofdzakelijk de contacten met de betreffende relaties. Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Ton van Eijck.

Groen gas

Van Eijck mestdistributie verzorgt ook de in-en output van onze mono-mestvergistingsinstallatie. Als input gebruiken we verschillende vaste en vloeibare dierlijke meststoffen. Hier wordt op een duurzame wijze gas uit gewonnen. De output na dit proces is een dunne mest ook wel “dunne fractie” genoemd. Dit is een zeer homogeen eindproduct wat wij u graag aanbieden. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met Ton van Eijck.