Jan de Swart 40 jaar in dienst

1 Mei 2018 is Jan de Swart 40 jaar in dienst bij Van Eijck. In 1975 vond Jan het loonwerk al interessant. Toen nog even een paar jaar “vreemd” gegaan om daarna op 1 Mei 1978 definitief bij Van Eijck te beginnen. Destijds werd dit bedrijf fanatiek bedreven door de broers Henk en Jan van Eijck. Gewoon hard werken was het motto, dit gold ook zeker voor Jan de Swart. Hij herinnert zich zijn 1ste werkdag nog precies!

Jan moest mee met het graskneuzen bij de Karel de Rooij in de Zandstraat met de MF 178 en kipper(tje). Geweldige verhalen komen naar boven; De hele winter kalk strooien, maanden achter elkaar 6 dagen per week. Met 8 stuks 1 rijige bonenplukkers, bonen plukken voor Jonker Fris. Ford Dextra, Fiat 315, Lamborghini, Steiger en MF 1080. Erwten maaien met een zwadmaaier enz.

Daarna kreeg Jan de mogelijkheid aangeboden om via het loonbedrijf in het transportbedrijf te beginnen. Ook hierin heeft Jan vele uren en kilometers doorgebracht. Jan is graag bescheiden maar mag zeker trots zijn op zijn werkervaringen.

Wij wensen Jan nog vele jaren in goede gezondheid en dat we nog lang van zijn altijd goede humeur en vakmanschap mogen genieten.

Nogmaals … namens ons allen gefeliciteerd!