Geert de Jong 40 jaar in dienst

25 Juni is Geert de Jong 40 jaar in dienst bij van Eijck. Geert zocht op 18-jarige leeftijd een vaste baan en liefst in de techniek. Het was nog even spannend of hij toen in de militaire dienstplicht moest maar dat was uiteindelijk (gelukkig) toch niet. Toen Geert bij Van Eijck kwam werken had hij 7 collega`s en de kantine was gewoon in de werkplaats. De eerste paar jaar heeft hij met van alles gereden, zoals mest rijden, kuil aanrijden, frezen, hooipersen enz. Daarna is hij samen met Jack Reijns de vaste monteur geworden van het bedrijf, en hij doet dit nog steeds.
Als er iemand de techniek en de landbouwmachines heeft zien veranderen dan is “De Geert” dat wel. Ook hij heeft prachtige verhalen van hoe het er vroeger aan toe ging. Geert heeft aan alles wel gewerkt wat in al die tijden is geproduceerd.

Fiat 850, MF 1080, Ford Major, MF 135, de eerste Fendt 108, Fendt 106 en Fendt 611. Iedereen in ons bedrijf kent Geert ook als de vaste monteur die altijd de hakselaars heeft klaargezet. Destijds was dat, vanaf dat de hakselaar s`avonds thuis was tot s`ochtends 6.00 uur deze weer vertrok en dit 6 weken lang. De eerste zelfrijdende FOX hakselaars (2 takt), New Holland, Claas, John Deere en Krone, hij heeft ze allemaal meegemaakt.
Dag en nacht was hij daarmee bezig.

“De Geert” is een bescheiden man van weinig woorden maar daden. Iedereen gaat graag met hem om en zo ook wij als werkgever. We zijn trots om een monteur zolang binnen het bedrijf te mogen hebben. We wensen Geert en z’n gezin nog vele jaren in alle gezondheid en dat we nog lang van zijn nuchterheid en vakmanschap mogen genieten.

Nogmaals …………… gefeliciteerd!!