Sloopwerken

Voor al uw sloopwerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Dit gaat van kleine huisjes tot aan grote fabriekshallen en loodsen, van het dak tot de fundering. Ons bedrijf beschikt over modern materieel, de juiste kennis en vakbekwaam personeel voor uw sloopwerkzaamheden. Vanzelfsprekend wordt er altijd gesloopt volgens de geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen.

img_1451Hiervoor beschikken wij over:
- 1 Doosan rupskraan 23 ton
- 2 mobiele kranen 17 ton
- 2 mobiele kranen 15 ton
- 1 minigraver 3.5 ton

 

Voor de kranen beschikken we over sorteergrijpers, diverse bakken en een sloophamer. Om het milieu zo min mogelijk te belasten is het van belang om de verschillende materialen die vrijkomen bij sloopprojecten zo goed mogelijk te scheiden. Dit betekent dat er selectief gesloopt moet worden. Puin, hout, ijzer, isolatie en dakbedekking worden apart verzameld en afgevoerd. Met behulp van onze sorteergrijpers is dit geen enkel probleem.

dsc_0468Het gesorteerde sloopafval kan vervolgens door ons afgevoerd worden in containers. Hiervoor wordt de hulp ingeroepen van de transport afdeling. De vrijgekomen afvalstromen worden naar de diverse verwerkers of stortplaats getransporteerd. Ook bestaat de mogelijkheid om bij grotere slopen het puin ter plaatse onder certificaat te breken zodat het gebroken puin voor diverse doeleinden kan worden hergebruikt.

 

————————————————————————————————————

 

SANYO DIGITAL CAMERA pict2715 OLYMPUS DIGITAL CAMERA dsc_0320 dsc_0158