Bemesten

Voor het bemesten van uw land hebben wij de nodige machines in huis.

dsc02089Voor het zodebemesten en bouwlandinjecteren beschikken we over een nieuwe zelfrijdende vervaet 5-wieler. Deze Vervaet XL, met een tankinhoud van 19 kuub, zorgt voor een minimale belasting van de bodem door de goede gewichtsverdeling en groot contactoppervlak met de grond. Deze machine is erg wendbaar en heeft een zeer grote aanzuigcapaciteit.

 

Verder vindt u in ons machinepark nog drie getrokken drieassers met tank en aanbouw mogelijkheid voor zodebemester, bouwlandinjecteur of een sproeiboom voor schuimaarde. Deze aanbouwmogelijkheden zijn uiteraard ook op de zelfrijdende driewieler van toepassing.

hpim0372De drieassers zijn uitgerust met monsterapparatuur en een weeg-installatie. Indien de rijafstand van put of silo naar het perceel te groot wordt, kan de hulp van Gebr. van Eijck transport ingeroepen worden, die met de nodige tankwagens het transport kan verzorgen.

 

Ook voor het verspreiden van vast mest is het benodigde materiaal beschikbaar. Hiervoor hebben we een mestverspreider met grote werkbreedte en goede verdeling.

————————————————————————————————————

Bemesten-bouwlandBemesten-3wieler-combinatieBergmannBemesten-laden