Introductie

Wie zijn wij?
Van Eijck is in 1963 opgericht. De gebroeders Henk en Jan van Eijck waren thuis werkzaam op de vroegerboerderij van vader Toon van Eijck. Op de boerderij was niet voldoende werk en aangezien men veel interesse in landbouwmechanisatie had, is besloten om naast de boerderij ook agrarisch loonwerk te gaan verrichten. In de loop der jaren is het loonbedrijf serieus uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met een modern machinepark.

De zonen van Henk en Jan van Eijck hebben het bedrijf inmiddels overgenomen. Ton, Ronald en Simon van Eijck hebben vandaag de dag de leiding binnen het bedrijf. Jan van Eijck is overigens nog elke dag op het bedrijf te vinden. Henk van Eijck is in Mei 2005 op 60 jarige leeftijd overleden.

 

Wij hebben momenteel ongeveer 46 werknemers in dienst. Ongeveer 35 mensen houden zich bezig met het loonbedrijf en 11 personen met het transportgedeelte. Tijdens het seizoen maken we gebruik van oproepkrachten en zzp`ers. Verder werken er 4 personen op kantoor om alles te plannen en de overige zaken te regelen die er allemaal bij komen kijken.

Wat doet Van Eijck?
Momenteel wordt een breed pakket van diensten aangeboden zoals de meest voorkomende werkzaamheden voor grasland, mais, granen, aardappelen, suikerbieten en diverse soorten vollegronds groenten zoals bonen.

Van Eijck bestaat nu uit de volgende onderdelen:

Meer informatie over de betreffende activiteiten vind u elders op de site.

Het laatste nieuws over het bedrijf is op deze site ook te vinden en wordt voortdurend bijgewerkt. Zo blijft u altijd op de hoogte van nieuwe aangeschafte machines en andere zaken. In de foto gallerij is een impressie te zien van onze machines en de werkzaamheden die wij verrichten. Foto’s zeggen vaak meer dan woorden. Ook de foto’s van “vruger” zijn de moeite waard om te bekijken.

 

Wij als bedrijf zijn in het bezit van de volgende certificeringen:

  • GMP+ (diervoerder op- en overslag en transport)
  • VCA (veiligheid, gezondheid en milieu)
  • VKL (voedselkwaliteit loonwerk)
  • NIWO (kwaliteitscertificaat transport)
  • VVAK (Voedsel- en Voederveiligheid Akkerbouw)
  • Erkend Leerbedrijf (praktijk opleiding (v)mbo leerlingen)

Klik hier om onze certificeringen te bekijken en eventueel te downloaden